Hoe kan ik lid worden van Pomerans?

 Als je overweegt om lid te worden van onze biljartvereniging, kun je dit kenbaar maken door een mail te sturen naar: info@pomerans1928.nl , of naar onze locatie Café Heidemann te Losser te komen. Je wordt dan uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek waarna je evt. lid kunt worden van onze vereniging

Wat heb ik nodig om te biljarten?

Als je lid bent van onze vereniging kun je besluiten om als actief biljarter te starten. Je hebt een biljartkeu nodig om mee te biljarten. Wij kunnen je helpen bij een keuze te maken. Verder zijn nodig de kleding: zwarte schoenen, zwarte broek en een blouse van de vereniging. Per blouse betaald jezelf een kleine bijdrage. Normaal gesproken heb je aan 2 blouses genoeg voor de komende seizoenen. En natuurlijk veel sportiviteit en een goed humeur!

Wat krijg ik voor mijn contributie?

Voor je jaarlijkse contributie betalen wij de contributie voor de KNBB. Verder kun je het gehele jaar gratis biljarten in onze clublocatie Heijdemann. Verder organiseren wij meerdere malen per jaar evenementen als Jaarfeest, fietstocht, BBQ etc. We hebbben een speciale evenementencommissie hiervoor in het leven geroepen.

Kan ik ook les krijgen?

Ja, bij onze vereniging zijn een aantal mogelijkheden om les te krijgen. Meerdere leden geven les op diverse niveau’s van het biljarten. Je kunt dit kenbaar maken bij het aanmelden of in onze clublocatie. Lessen worden gratis verzorgd.