Albert van Veen 2e plaats Gewestelijke Finale Bandstoten 2e klasse

Albert van Veen heeft afgelopen weekend een prima 2e plaats behaald bij het Gewestelijke finale bandstoten 2e klasse. Deze finale werd afgelopen weekend gespeeld in Dinxperlo met als organiserende vereniging B.V. Ons Huis. De acht deelnemers aan deze finale en binnenkomen met een moyenne van 1.00 t/m 1.50 willen op dit podium aantonen dat men gaat voor plaats 1.

Het werd dan ook een zeer spannend slot in de eindfase met het onderlinge treffen tussen, Albert van Veen en, Maikel Jansen en, Tonny Plant tegen , Hessel Sietsma, Albert moest zich in deze partij echter de meerdere laten erkennen in, Maikel Jansen en voor, Hessel Sietsma was er ook zijn winstpartij.

Met dit gegeven, was er nu de situatie dat deze spelers in de eindrankschikking eindigden met eenzelfde aantal punten van 10. Voor de organisatie nu zaak om dit alles is goed te gaan door berekenen met betrekking tot het eindresultaat. Uiteindelijk was het, Tonny Plant die basis van de onderlinge resultaten de winnaar werd van deze Finale en zijn afvaardiging naar de Nationale Finale.

Voor, Albert nu het gegeven dat hij uiteindelijk eindigde als 2e en dit natuurlijk een uitstekende prestatie is. Als B.V. Pomerans willen we hem dan ook van harte feliciteren met deze prima 2e plaats op deze Gewestelijke finale Bandstoten 2e klas.