Albert van Veen 2e plaats Districtsfinale Bandstoten 2e klasse

Albert van Veen heeft afgelopen weekend 7, 8 februari 2020 een fraaie 2e plaats behaald bij de Districtsfinale bandstoten klein 2e klasse.

De acht deelnemers met o.a. Bennie Knol, Han Kleinsman, Jan Oonk e.a.waren te gast bij Biljartpaleis , Stokkers ʼ te Enschede op deze Districtsfinale. In de eerste reeks werd er gespeeld met intervallen, die waren verdeeld over 2 poules van 8 spelers. Na de pauze bij de kruisfinales wist ,Albert deze ook met een goed vervolg af te leggen en was zijn plaatsing voor de eindfinale een feit. In dit onderlinge treffen, werd er door ,Albert een uitstekende 2e plaats behaald en daarmee zijn afvaardiging naar de Gewestelijke finale.

Deze zal dan worden gespeeld van 06 t/m 08 maart 2020 met als organiserende vereniging Berkel & Slinge. Nadere info over de locatie en speelschema etc. zal dan nog volgen.

1e Maykel Jansen
2e Albert van Veen
3e Jan Oonk