Team A winnaar Pomerans beker teams

Team A bestaande uit Bertil Knopers, Roy Nijenhuis en Patrick de Bruin is de winnaar eworden van het onderlinge toernooi Pomerans beker voor teams.

Zoals gebruikelijk sluiten we het jaar af met het toernooi om de Pomeransbeker waarin we gingen starten met 6 teams in de voorronden en verdeeld met spelers op hun eigen niveau.

Afgelopen weekend waren Team A, Team D en Team H, die zich uiteindelijk wisten te plaatsen voor deze Finale. Met start op de vrijdag en de zaterdagmiddag was het nog niet te voorspellen wie met de beker aan de haal zou gaan. De onderlinge verschillen waren niet echt groot. Wel was het Team D, met Jan de Haan, Jan de Heijdemann, en Teun Bergsma die het begin van de finale goed in de achtervolging zaten om Team A  het lastig te maken.

In de loop van de zaterdag zou dit geen vervolg krijgen, omdat de verliespartijen tegen Team A en Team H met Edy Kingma, Luuk Akkerman en Olaf Belitz  niet voldoende was.

Voor Team H was er nu opening ontstaan om het Team van Bertil nog lastig te maken.

En dat was in het slotakkoord met het treffen tussen Edy en Bertil waar de winst van Bertil toch bepalend was voor team A en daarmee winnaar werd van deze Pomeransbeker.

Na afloop reikte, Olaf Belitz namens de organisatie de Beker uit aan Team A.

Na afloop was er nog een gezellig samenzijn met diverse drankjes en een uitstekend stampotbuffet die weer perfect was samengesteld door Jan en Joke Heijdemann.