Gewestelijke Finale Pomerans 1

Het driebandenteam Pomerans 1 heeft jl. zaterdag 25 mei 2019 de Gewestelijke finale voor B2 teams gespeeld zoals die werd gehouden bij, Café Ossenvoort, te Enschede.

In deze finale moest men het opnemen tegen Gebrande Waateren 2 uit Hengevelde en de Veemarkt 08 uit Doetinchem. De wedstrijd tegen Gebrande Waateren 2 kende alleen een winstpartij voor Herman van Veen en moesten Bertil en Dick zich helaas neerleggen met hun verliespartijen. De volgende opponent tegen de Veemarkt 08 kende een beter verloop waar men 4 matchpunten wist te behalen met winstpartijen voor Herman en Edy.

Uiteindelijk zou blijken, dat het eindresultaat voor de Pomerans met 6 punten niet voldoende was om de Veemarkt 08 nog te kunnen achterhalen want met 2 punten meer, (8 punten totaal) was er voor hun de afvaardiging naar de Landsfinale te Nieuwegein.

Voor Pomerans 1 een prettig gegeven dat men kan terugzien op een uitstekend seizoen die alle lof verdient aan de spelers die dit hebben bewerkstelligd.