Gewestelijke tussenrondes Pomerans 1 en Pomerans 3

Afgelopen zaterdag 11 mei ’19 hebben Pomerans 1 en Pomerans 3 deelgenomen aan de

Gewestelijke tussenrondes met als doel zich te kwalificeren voor de Gewestelijke Finales.

Pomerans 1 ging naar Eibergen (gld) waar men het moest opnemen tegen Gebrande Wateren 1ʼ en tegen het t, Hoekje 1ʼ waar men in totaal 8 matchpunten behaalde en een team moyenne van 0.634. Vooral Bertil liet van zich gelden om in 2  wedstrijden moyennes te behalen van 10.22 in 44 beurten met een serie van 10 en een partij van 12.16 in 37 beurten. Maar zoals altijd, doe je dit niet alleen maar samen met je teamgenoten. Door dit uitstekende resultaat gaan ze naar de Gewestelijke Finale B2  klasse die gespeeld zal worden op zaterdag 25 mei 2019 bij Café Ossenvoort te Enschede. Wij wensen ze alvast veel succes op deze dag.

Pomerans 3 ging op bezoek bij Café Ossenvoort waar men was ingedeeld samen met Berkelbrug 1 en de Veemarkt 05. De eerste wedstrijd tegen Berkelbrug 1 werd gewonnen met 4 – 2 maar zich de meerdere erkennen tegen Veemarkt 05 die verloren werd met 5 – 1. Met deze resultaten eindigde men uiteindelijk als  2de  in deze poule wat net niet genoeg was om door te gaan. Toch kan dit team terugzien op een geweldig seizoen waarin men glansrijk kampioen werd in hun klasse en met als toetje Kampioen te worden van het District Twente in de C3 klasse. Prima gedaan.