Albert van Veen kampioen Pomeransbeker 2019

Albert van Veen is afgelopen weekend kampioen geworden van de Pomeransbeker zoals die werd gespeeld bij , Café Heijdemann. Albert bewees de sterkte te zijn in een deelnemersveld van 8 spelers die acterend waren op verschillende niveaus. In deze finale verdeeld over drie dagen, was het regelmatig stuivertje wisselen om de bovenste plaatsen. Zo was het Bertil die regelmatig de ranglijst aanvoerde maar ook Jan en Olaf, klopten op de deur voor de bovenste plaatsen. Toch was Albert degene die continu aanwezig was bij de bovenste vier en rustig afwachtte op het moment om toe te slaan. En dat gebeurde ook want hij bewees in deze concurrentie strijd, dat hij sterkste was en zich daarmee de winnaar mag noemen van deze Pomerans beker. De hoofdprijs de grote beker, werd na afloop door Ben Veger uitgereikt aan Albert en bedankte alle deelnemers nog voor hun deelname en inzet aan dit toernooi.

Na deze huldiging konden de aanwezige leden zich opmaken voor een uitgebreide barbecue met een vele diversiteit aan gerechten en dat het gangetje naar de buffettafel heeft bewezen dat dit alles zeer smaakvol was. Met dit voldane gevoel kunnen we als B.V. Pomerans terugzien op een zeer geslaagd toernooi en willen we T.C. Ben en Olaf bedanken voor deze organisatie en Jan en Joke voor hun gastvrije bediening tijdens deze dagen.