Pomerans 1 kampioen B2 klasse District Twente:

Pomerans 1 is vrijdag 26 April 2019 jl. op zeer overtuigende wijze kampioen geworden in de B2 klasse van het District Twente en willen ze bij deze namens B.V. Pomerans 1928 van harte feliciteren met dit geweldige resultaat.

Het team bestaande uit Herman van Veen, Edy Kingma, Bertil Knopers en Dick Maalderink wist op deze Kampioenen dag die gespeeld werd bij Stokkers in Enschede af te rekenen met Roozeboom 1 en 2. De eerste wedstrijd tegen Roozeboom 1 werd omgezet in een winstpartij van 36 om 23 en voor Roozeboom 2 was er ook niet veel eer te behalen want ook deze partij werd door Pomerans 1 omgezet in een winst van 36 om 16.

Door dit resultaat zijn ze nu afgevaardigd naar de Gewestelijk tussenronde die gespeeld zal worden in Eibergen ( Gld ) waar verdere info nog zal volgen.