Pomerans 3 kampioen C3 klasse District Twente:

Pomerans 3 is donderdagavond 25 april 2019 kampioen geworden in de C3 klasse van het District Twente. Het team bestaande uit  Albert van Veen, Olaf Belitz, Diana Weber, Dick Maalderink en reserve Jan Heijdemann willen wij namens de B.V. Pomerans 1928 van harte feliciteren voor deze prima prestatie.

We laten het wedstrijdverloop even de revue passeren waarin werd gespeeld in een poule van 4 teams met de eerste wedstrijd  tegen Rouwhorst 1 die gewonnen werd met 29 om 27 en dus goede start betekende voor Pomerans 3. In de tweede partij was men superieur tegen de Tronk 1 en werd de volle winst behaald met 36 punten om 21 en al goed voor een goede uitgangspositie.

De laatste wedstrijd was tegen TOP Albergen 1 die eindigde een gelijkspel van 29 om 29 en daarmee voldoende was om de titel binnen te halen.

Met dit gegeven is er nu de afvaardiging naar de Gewestelijke tussenronde Finale die gespeeld zal worden op zaterdag 11 mei bij Café Ossenvoort te Enschede. Wij wensen dit team alvast veel succes bij deze finale.