Gean Klomp kampioen Bandstoten 4de klas

Het was weer een heel gezellig en spannend weekend bij het Districtskampioenschap bandstoten 4de klas, zeer goed verzorg door Jan en Joke van onze locatie Café Heijdemann te Losser.

Heel even leek het of dit toernooi gedomineerd werd door de zeer sterk spelende Koos Nordkamp en Benni Knol. In ronde 4 wist echter Gean Klomp op te klimmen naar de tweede plek met een moy. van 1,45 tegen Koos moy. 1,68. In ronde 6 bleek dat deze twee heren er met kop en schouders boven uit staken met moyennes van Koos 1,764 en Gean van 1,538 en dat ronde 7 een zeer mooie eindstrijd zou opleveren.

Spannend was het zeer zeker, nadat Gean in de eerste helft met een licht achterstand kampte kwam hij toch heel sterk terug en moest Koos in hem toch de meerdere erkennen. Het zou kunnen dat hier dan toch ook de zenuwen nog een part in speelden.

Maar beide heren hebben een geweldige finale gespeeld en gaan door naar het gewest in Didam waar wij hen natuurlijk heel veel succes wensen.

Gean gefeliciteerd met je kampioenschap.

Namens het bestuur, Diana Weber

 

Foto’s

Gean Klomp kampioen Bandstoten 4de klas