Nieuwjaarsreceptie – Jubilarissen

Zaterdag 6 januari werden bij biljartvereniging Pomerans 1928 onder het genot van een drankje en een hapje, uitstekend verzorgd door Jan en Joke Heijdemann, de Nieuwjaarswensen uitgewisseld. Tevens werden op deze gezellige bijeenkomst, zoals dat bij de Pomerans gebruikelijk is, de jubilarissen in het zonnetje gezet. Zij werden gehuldigd door Tonnie Sauer die over iedere jubilaris wel een leuke anekdote wist te vertellen de heren kregen een mooie oorkonde met een flesje Lossers kruidenbitter, de dames werden verrast met een mooie bos bloemen.

Op de foto van rechts naar links
Jaap van Veen – 25 jaar, Ben Veger – 50 jaar, Geert Wams – 50 jaar en heel bijzonder Wijnand de Vries – 60 jaar lid.

Heren van harte gefeliciteerd met jullie jubileum.

Foto: Anita Haveman

Namens het bestuur,

Diana Weber