Albert van Veen derde op NK 3-banden groot 3de klas in Arnhem

Na een Districtskampioenschap en een Gewestelijk kampioenschap mocht Albert zich bewijzen op het Nationaal Kampioenschap driebanden groot 3de klasse in Biljart Centrum Snelpost te Arnhem. Het was een zeer spannend weekend waar tot het laatst aan toe 5 spelers afwisselend voor de eerste plaats in aanmerking kwamen. Albert heeft steeds heel sterk meegedaan voor een podiumplaats. Na ronde 6 stond hij nog op de eerste plaats maar in de laatste wedstrijd moest hij een meerdere erkennen in Albert de Wilde (tweede plaats) die de partij won met een moyenne van 0,800.  Kampioen werd toen alsnog Peter Verhoeven.

Voor Albert was dit de eerste keer driebanden groot en is dit dus een geweldige prestatie.

Albert van harte gefeliciteerd met deze toch zo bijzondere grote prestatie.

Namens het bestuur,

Diana Weber

Foto’s hieronder

Albert van Veen 3banden groot