Nieuwe website gelanceerd

Nu we een nieuwe locatie hebben betrokken, hebben we besloten om ook een nieuwe website te laten ontwikkelen voor Pomerans1928. André Maas is bereid geweest, om dit voor ons, geheel kosteloos, te bouwen én het resultaat mag er dan ook wezen. De website is echter nog niet helemaal klaar. We zijn nog bezig om mooiere foto’s te maken voor de startpagina ‘Slider’ met bijvoorbeeld leden in biljartblouse etc. Verder zal de pagina Historie nog verder worden aangevuld.

De website is geheel ‘responsive’ gebouwd. Dat wil zeggen dat de website zich aanpast aan het scherm van de bezoeker.
Dus ook op een tablet of op de smartphone zal de site optimaal te bekijken zijn. Probeer het maar eens op bijvoorbeeld je smartphone.

Heb je nog suggesties om de website te verbeteren etc. kun je dit laten weten via ons mailadres: info@pomersans1928.nl